Δύσκολοι καιροί, αλλά αισιόδοξα μηνύματα ήταν ανάμεσα στα συμπεράσματα της 3ης έκδοσης του State-of-the-Art “Το Αλλεργικό Παιδί και οι Εξελίξεις”. Νέα δεδομένα, πολύ υλικό και επικέντρωση γύρω από θέματα που επηρεάζονται από την πανδημία, χωρίς όμως να μείνουν πίσω και τα υπόλοιπα, στην μεταλλαγμένη μας καθημερινότητα.

Η μεγάλη αύξηση των εγγραφών ήταν μόνο εν μέρει έκπληξη, αφού παρατηρείται γενική αύξηση του ενδιαφέροντος συμμετοχής σε διαδικτυακά συνέδρια, μάλλον λόγω της ευκολίας. Από την άλλη μεριά, ευχάριστη η παρατήρηση της καθημερινής και μακρόχρονης παρακολούθησης, που παρακολουθούμε με τους σχετικούς δείκτες ανάλυσης που προσφέρουν τα ηλεκτρονικά μέσα. Συνολικά η όλη παρουσία αυξήθηκε ανάμεσα σε 50% και 100% – αν είμασταν στο Μέγαρο, δεν θα χωράγαμε δηλαδή…!

Το θέμα βέβαια της αμεσότητας, της αλληλεπίδρασης και της κοινωνικής συναναστροφής παραμένει και ελπίζουμε ότι του χρόνου θα έχουμε και φυσική παρουσία.

Είμαστε μάλιστα αισιόδοξοι ότι με την επιπλέον διαδικτυακή εμπειρία θα μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο και από τους ΄δύο κόσμους’!

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Νίκος Παπαδόπουλος

Καθηγητής Αλλεργιολογίας – Παιδιατρικής Αλλεργιολογίας

Φορέας διοργάνωσης

Υπό την Αιγίδα

Πανεπιστήμιο Αθηνών, Λογότυπο

Της Ιατρικής Σχολής Αθηνών

Εταιρεία διοργάνωσης

Welcome Travel, allergy events
Copyright 2020. All rights reserved | Created by your-website.gr